«Μην ανησυχείτε και παίξτε μπάλα»

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Α’ αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, το διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Α’ αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, το διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Κώστα Αντωνίου και τον εκπρόσωπο του απερχόμενου προέδρου, Στέφανο Ησαϊα πήγαν στην Παιανία για να καθησυχάσουν τους παίκτες αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις και τους τόνισαν ότι επιβάλλεται να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Το λόγο πήρε ο Δημήτρης Γόντικας ο οποίος τόνισε: «Κατανοούμε ότι ανησυχείτε γι' αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις στην ΠΑΕ, αλλά εσάς δεν σας αγγίζουν. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Τα χρήματα σας είναι εξασφαλισμένα και θα συνεχίσετε να δουλεύετε κάτω από τις συνθήκες που έχετε τώρα.Εσείς κοιτάξτε μαζί με τον προπονητή να βελτιώσετε την εικόνα σας και να παίξετε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μην ακούτε τίποτα άλλο", τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.