Εμπαπέ: Δεν έχασε το χιούμορ του μετά τον τραυματισμό στη μύτη - Φόρεσε μάσκα… χελονονιντζάκι

Κάποιοι αστειευόμενοι πρότειναν να φορέσει μάσκα… χελονονιντζάκι, αντιμετωπίζοντας χαλαρά τον τραυματισμό του
mpape
1'

O Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη μύτη κατά τον αγώνα με την Αυστρία, κάλεσε τους ακόλουθούς του στα social media να προτείνουν ιδέες για το είδος της προστατευτικής μάσκας που θα πρέπει να φορέσει στο πρόσωπο στους υπόλοιπους αγώνες του Euro2024.

Κάποιοι αστειευόμενοι πρότειναν να φορέσει μάσκα… χελονονιντζάκι, αντιμετωπίζοντας χαλαρά την όλη κατάσταση που θα τον κρατήσει λίγες μέρες εκτός γηπέδων και μάλιστα ενόψει κρίσιμων αγώνων.

Χάνει το ματς με Ολλανδία

Χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνιστεί η Γαλλία στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τον 4ο όμιλο του Euro 2024 με την Ολλανδία (21/6, 22:00, ΕΡΤ1), με την συμμετοχή του να κρίνεται επίσης αμφίβολη για το τελευταίο ματς του γκρουπ κόντρα στην Πολωνία (25/6, 19:00, ΕΡΤ1).

Σύμφωνα με το “CANAL+”, οι “τρικολόρ” έχουν αποφασίσει να μην ρισκάρουν με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και παρά το γεγονός ότι γλίτωσε το χειρουργείο, ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τον αρχηγό του.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα επιστρέψει στο Euro 2024, σε περίπτωση φυσικά που η Γαλλία περάσει στην νοκ άουτ φάση, φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα έτσι ώστε να μειώσει κάθε πιθανό κίνδυνο νέου τραυματισμού στην σπασμένη μύτη του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή