Νότια Αφρική: Δολοφόνησαν πρώην αθλητή Ολυμπιακών Αγώνων - Είχε μπλέξει με ναρκωτικά

Νότια Αφρική: Ο άνεργος πλέον αθλητής είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν δύο εβδομάδες.
worldathletics.org

Σε ένα χωράφι στη Νότια Αφρική, βρέθηκε νεκρός από σφαίρες ο πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων Ζακ Φρέιταγκ.

Ο αθλητής είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν δύο εβδομάδες.

Ο πρώην αθλητής, καθώς είχε αποσυρθεί όπως επισημαίνει η Sun, χάθηκε πριν από μερικές εβδομάδες αφού επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του στο Bronkhorstpruit, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του.
Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το κάποτε χρυσό αγόρι του αθλητισμού της Νότιας Αφρικής δεν είχε δουλειά ενώ πάλευε με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με αναφορές από τοπικά μέσα, ένας μυστηριώδης άνδρας- όπως τον χαρακτηρίζουν- συνάντησε το θύμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την ημέρα που πήγε στη μητέρα του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός.

Η αδερφή του, Chrissie Lewis, είχε κάνει αναρτήσεις το περασμένο διάστημα σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν, αφού είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 12 Ιουνίου.
«Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αδερφός μου Jacques Freitag αγνοείται. Τελευταία φορά εθεάθη ζωντανός στις 12 Ιουνίου. Τον άφησαν στο Booysens, στην Pretoria West», είχε γράψει στις 26 Ιουνίου, σε μια ανάρτηση στο Facebook, βάζοντας και τον αριθμό του τηλεφώνου της για όποιον είχε πληροφορίες ώστε να επικοινωνήσει μαζί της.