Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις στην μνήμη του Νίκου Ναζαρέ

Η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία εξέφρασε με επιστολή τις ευχαριστίες της για την οικονομική συνεισφορά υπέρ σκοπών της και ευχήθηκε στους διοργανωτές να συνεχίσουν το δημιουργικό κοινωνικό τους έργο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις διπλών & μικτών αφιερωμένο στην μνήμη του συναθλητή μας Νίκου Ναζάρε.
Σαράντα επτά (47) αθλητές και αθλήτριες, μέλη και φίλοι του Νίκου συμμετείχαν στην διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στα δημοτικά γήπεδα, στις ώρες που μας διέθεσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σεβαστό ποσό που διατέθηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία όπως και πέρυσι.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι Φωτιάδης Στέλιος & Χειμώνας Θεόδωρος επικράτησαν με 62/63 των Ζαχαριουδάκη Μάνου & Φωτιάδη Φωκίωνα ενώ στην κατηγορία διπλού μικτού κέρδισαν οι Τζομάα Μάγδα & Σκάντζακας Παναγιώτης με 63/64 τους Καραδημητρίου Μαρία & Σερέλη Χρήστο.
Τις απονομές έκαναν η σύζυγος και τα παιδιά του Νικόλα. Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά t-shirts που μας διέθεσε δωρεάν η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων ATHLOS.
Η ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα προς την εταιρεία ATHLOS ήταν ευγενική προσφορά της επιχείρησης SDR Printhouse. Οι θετικές εντυπώσεις αθλητών και θεατών για την διοργάνωσή μας και η επίτευξη του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της, μας δίνουν δύναμη για την επανάληψη της και τα επόμενα χρόνια.
Η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία εξέφρασε με επιστολή τις ευχαριστίες της για την οικονομική συνεισφορά υπέρ σκοπών της και ευχήθηκε στους διοργανωτές να συνεχίσουν το δημιουργικό κοινωνικό τους έργο.