Αργεντινή: Δύο Γάλλοι διεθνείς κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση - Κρατούνται και ανακρίνονται

Οι δύο διεθνείς Γάλλοι, οι οποίοι κρατούνται αντιμετωπίζουν βαριά ποινή για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Αργεντινή: Δύο Γάλλοι διεθνείς κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση - Κρατούνται και ανακρίνονται

Ο προπονητής της Γαλλίας Fabien Galthie με παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης του σταδίου τους στο Stade de France στο Saint-Denis έξω από το Παρίσι

Associated Press
1'

Δύο παίκτες της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Γαλλίας συνελήφθησαν στην Αργεντινή με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίνονται.

Σε περιοδεία στη Νότια Αμερική, οι παίκτες του Fabien Galthié έπαιξαν φιλικό αγώνα εναντίον της Αργεντινής το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίο. Και σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης MDZ, τουλάχιστον δύο ημέρες στη συνέχεια πήγαν για μπόουλινγκ και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους, στη Μεντόζα, με μια γυναίκα, στην οποία αργότερα φέρεται να επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Πρόκειται για τους Oscar Jegou και Hugo Auradou.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που επικαλείται δηλώσεις της γενικής εισαγγελέως, υπήρξε μακροσκελής και αρκετά λεπτομερής καταγγελία της γυναίκας. Δόθηκε εντολή και άμεσα εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε τραύματα.

Κατά συνέπεια διατάχθηκε η κράτησή τους, προκειμένου να αποτραπεί η έξοδός τους από τη χώρα, ενώ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται τιμωρείται με βαριά ποινή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή