Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ

Ο 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο έχασε τη μάχη για τη ζωή

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ
2'

Δεν κατάφερε να κρατηθείς τη ζωή ο 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του έπειτα από σκληρή μάχη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ατύχημα που είχε όταν γλίστρησε στο ντουζ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Έκτοτε νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τραγική ειρωνεία; Ο 20χρονος τερματοφύλακας από το Εκουαδόρ έπαθε το ατύχημα την ημέρα των γενεθλίων του.

Η ομάδα του Ισημερινού είναι σε κατάσταση σοκ από την πρόωρη απώλεια του νεαρού αθλητή και ζήτησε από την CONMEBOL να αναβάλει τον αγώνα που έχει να δώσει κόντρα στην Μπραγκαντίνο τα ξημερώματα της Πέμπτη για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό δεν έχει γίνει δεκτό και το ματς αναμένεται να γίνει κανονικά παρά την κακή συναισθηματική κατάσταση των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Η ανάρτηση της ομάδας από τον Ισημερινό για τον χαμό του παίκτη:

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε».

Η ανάρτηση της αντιπάλου της, Μπραγκαντίνο:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ' αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή