Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή αναχωρεί για Παρίσι – Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Καλή επιτυχία, Ελλάδα!
EUROKINISSI.

Ραντεβού με την ιστορία για 101 αθλητές και αθλήτριες, με το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής να αναχωρεί σήμερα το πρωί (24/07) για το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες το διάστημα 26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» αποστολή που πετά στις 10:00, αποτελείται από τις εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολο Χρήστου, Στέργιο Μπίλα, Βαγγέλη Μακρυγιάννη, Δημήτρη Μάρκο, Απόστολο Παπαστάμο, Απόστολο Σίσκο, Ανδρέα Βαζαίο, Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, Κωνσταντίνο Στάμου, Ευάγγελο – Εφραίμ Ντούμα, Οδυσσέα Μελαδίνη, Παναγιώτη Μπολάνο και Κρίστιαν Γκολομέεφ.

Μαζί τους θα είναι και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου. Μαζί ταξιδεύουν και οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, που δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.

Σήμερα, ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο αρχηγός αποστολής, Πέτρος Συναδινός μαζί με τον υπαρχηγό, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Σχετικές ειδήσεις