Πάμε Ελλαδάρα!

Στηρίζοντας τους αθλητές μας, στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα και το μέλλον της Ελλάδας.

Πάμε Ελλαδάρα!
2'

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μια γιορτή του αθλητικού πνεύματος και της ανθρώπινης δύναμης, φέρνουν στο προσκήνιο την ελληνική ψυχή που αντηχεί στο πέρασμα των αιώνων. Οι Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν, φέρουν στο στήθος τους όχι μόνο το βάρος των προσωπικών τους φιλοδοξιών αλλά και την τιμή της ελληνικής σημαίας. Αυτή η σημαία, που κυματίζει υπερήφανα στον αέρα, αποτελεί σύμβολο του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Κάθε αθλητής, ανεξαρτήτως του αν είναι γνωστός ή ανώνυμος στο ευρύ κοινό, είναι ένας φορέας αυτής της κληρονομιάς.

Κάθε στάλα ιδρώτα που στάζει, δροσίζει τα εδάφη μας. Κάθε ουρλιαχτό βρυχάται από τον πάτο της θάλασσας. Ο αγώνας τους, πολλές φορές διεξάγεται σε συνθήκες που μόνο ιδανικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Τα στάδια που φιλοξενούν τις προπονήσεις τους είναι συχνά ανεπαρκή, οι εγκαταστάσεις παρωχημένες, και ο εξοπλισμός λιγοστός. Παρά τις δυσκολίες, οι αθλητές μας συνεχίζουν να αγωνίζονται με ζήλο, υπενθυμίζοντας μας ότι η προσπάθεια και η αφοσίωση ξεπερνούν τα όρια της υλικής έλλειψης.

Η επιτυχία για έναν αθλητή δεν μετριέται μόνο με τα μετάλλια που κερδίζει, αλλά με την ακεραιότητα και την αφοσίωση που επιδεικνύει. Όταν ο ελληνικός εθνικός ύμνος ακούγεται στο βάθρο, δεν είναι απλώς μια στιγμή νίκης αλλά μια δήλωση υπερηφάνειας και ενότητας για ολόκληρο το έθνος. Ο σεβασμός που βουρκώνει τα μάτια μας, ξεχειλίζει συνάμα από το ψέλλισμα του ύμνου μας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάθε αθλητής που αγωνίζεται με το εθνικό σύμβολο στην καρδιά του, είναι ένας νικητής, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους εμάς.

Ο κάθε ένας από εκείνους, αξίζει την υποστήριξή και το χειροκρότημά μας. Η αγωνία που τρεμοπαίζει στα χέρια τους και η προσπάθεια που καταβάλλουν στο στίβο και στη ζωή, ανταμείβονται με το «ευχαριστώ» που γεννά η ψυχή του έλληνα. Η υπερηφάνεια που νιώθουμε για τη χώρα μας πρέπει να είναι διαρκής και αταλάντευτη, όπως και η υποστήριξή μας σε όλους όσοι κουβαλούν το βάρος της ελληνικής σημαίας στους ώμους τους.

Σε κάθε αθλητική προσπάθεια, ας σταθούμε δίπλα τους, υπενθυμίζοντάς τους ότι η αγάπη και η υποστήριξή μας είναι σταθερές και αμετάβλητες, ακριβώς όπως και η ιστορία και οι αξίες που αντιπροσωπεύουν.

Στηρίζοντας τους αθλητές μας, στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα και το μέλλον της Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή