Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες, τα έδειξε ο Καραλής στο TikTok

Παρασκήνιο από την ζωή των αθλητών της Ελληνικής αποστολής μοιράστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν σημαιοφόροι με την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνει την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης στο Παρίσι.

Μέσω TikTok ο Εμμανουήλ Καραλής μοιράστηκε στιγμές από τις μέρες των Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι και με τα πλάνα που ανέβασε μετά την τελετή, δείχνει όσα συνέβησαν πριν μπουν στο πλοιάριο που τους μετέφερε στον Σηκουάνα, όπως και τις χιουμοριστικές, αλλά και τις στιγμές δέους που έζησαν όλοι μαζί.

Στην αρχή, την κάμερα φαίνεται να κράτα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία απαθανατίζει τον ενθουσιασμό της ομάδας, που μόλις έχει φορέσει την επίσημη στολή για την περίσταση. Ακολουθούν χιουμοριστικά πλάνα μέσα από το λεωφορείο που τους μετέφερε στο σημείο με το πλοιάριο. Τέλος, το βίντεο του Εμμανουήλ Καραλή στο TikTok, δείχνει βίντεο από την οπτική γωνία των αθλητών μέσα στο πλοιάριο, «Συγκίνηση και δέος» γράφει, μεταξύ άλλων.

Μία μέρα πριν, ο Καραλής έδειξε στους πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους του, πώς περνούν με τους υπόλοιπους αθλητές, τη μέρα τους στο Παρίσι.

Με ένα πλάνο από το κρεβάτι του την ώρα που ξυπνάει, λέει στους φίλους του στο TikTok: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog» στην ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

https://www.tiktok.com/@flymanolofly/video/7395646132052872481

Σχετικές ειδήσεις