Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αγάπη μου λυπάμαι έχασα τη βέρα στη τελετή έναρξης» είπε Ιταλός αθλητής

Το δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλο του Ιταλού αθλητή και έπεσε στα νερά του Σηκουάνα ενώ κρατούσε τη σημαία της χώρας του
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Απρόοπτο για τον σημαιοφόρο της Ιταλίας στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, αφού κατάφερε να χάσει τη βέρα του στο Σηκουάνα.

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, Ιταλός αθλητής στο άλμα εις ύψος, έχασε τη βέρα του κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης χθες βράδυ 26/07, η οποία έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Το δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλο του Ιταλού αθλητή και έπεσε στα νερά του Σηκουάνα ενώ κρατούσε τη σημαία της χώρας του, σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα.

Σήμερα το πρωί ο ίδιος προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram του, ζητώντας δημόσια συγγνώμη στη σύζυγό του και κατηγόρησε τον καιρό αλλά στάθηκε επίσης στη πιθανότητα να έχει χάσει βάρος τους τελευταίους μήνες για την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Λυπάμαι αγάπη μου, λυπάμαι πολύ. Πολύ νερό, πολλά κιλά που χάσαμε τους τελευταίους μήνες ή ίσως ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός γι’ αυτό που κάναμε. Πιθανόν και τα τρία, το γεγονός παραμένει ότι την ένιωσα να ξεγλιστράει, την είδα να πετάει…. την ακολούθησα με τα μάτια μου μέχρι που την είδα να αναπηδά μέσα στη βάρκα….», γράφει μεταξύ άλλων ο αθλητής.

Σχετικές ειδήσεις