Θεσσαλονίκη: Ποντιακό γλέντι στο αεροδρόμιο για τον χάλκινο Ολυμπιονίκη, Πέτρο Γκαϊδατζή

Η οικογένεια του «χάλκινου» κωπηλάτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά και πλήθος κόσμου τον περιμένουν στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία», υπό τους ήχους της λύρας και ποντιακών τραγουδιών.
EUROKINISSI.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο του Θόδωρου Τσελίδη στο τζούντο και το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση, οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία.

Το μετάλλιο που κατέκτησε το ελληνικό δίδυμο, ήταν το πέμπτο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσον αφορά την κωπηλασία και το τρίτο στο Παρίσι.

Απόψε (05/08), ένα ποντιακό γλέντι έχει «στηθεί» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή του Πέτρου Γκαϊδατζή.

Η οικογένεια του «χάλκινου» κωπηλάτη, μαζί με την Πρόεδρο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς – Θεσσαλονίκης, τους προπονητές του, τους συναθλητές του αλλά και μέλη της αυτοδιοίκησης του Δήμου Καλαμαριάς περιμένουν στον χώρο αφίξεων, υπό τους ήχους της λύρας και ποντιακών τραγουδιών.

«Παλέψαμε για να πάρει καινούριο σκάφος – Πρόκειται για ένα παιδί με φοβερό ήθος και αγωνιστικότητα»

Η Πρόεδρος του Ομίλου και Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Εθελοντισμού και Ισότητας Φύλων του Δήμου Καλαμαριάς, Ρίτσα Κιφωνίδου, σημείωσε πως «είναι μεγάλη η χαρά μας. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς – Θεσσαλονίκης έχει μετά από πολλά χρόνια έναν τρίτο ολυμπιονίκη κωπηλάτη» ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προπονητές και αθλητές, λόγω έλλειψης εξοπλισμού.

Σχετικές ειδήσεις