Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αναρτήσεις του Μανόλο μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι - «Δεν το πιστεύω»

Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε στη χώρα μας το 6ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατακτώντας την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αναρτήσεις του Μανόλο μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι - «Δεν το πιστεύω»
1'

Στο βάθρο των νικητών ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επι κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο νεαρός αθλητής χάρισε συγκλονιστικές στιγμές στο Παρίσι και το έκτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην φετινή Ολυμπιάδα, ενώ μετά την σπουδαία νίκη του έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και πανηγυριζε με την ομάδα και την οικογένειά του που είναι πάντα στο πλευρό του.

Ο «Μανόλο» μοιράστηκε την χαρά του με τους followers του στο Instagram, όπου έκανε μία σειρά από αναρτήσεις, αφιερωμένες στο χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πηδώντας στα 5,90 μ.

Η πρώτη του ανάρτηση ήταν ένα βίντεο με την προσπάθεια που του εξασφάλισε το μετάλλιο, με τη λεζάντα «ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΕΕΕ», ενώ στη συνέχεια ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με την οικογένεια και τον προπονητή του γράφοντας «ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩ».

https://www.instagram.com/reel/C-TiwfjoPau/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C-TrUHmoXHc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια ο άλτης μας ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με τον θρύλο Ντουπλάντις, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με παγκόσμιο ρεκόρ στα 6,25 μ. και τον Αμερικανό Κέντρικς που με 5,95 μ. βγήκε δεύτερος. Και οι τρεις χαμογελούν διάπλατα και κρατούν τις σημαίες της χώρας τους, ενώ ο Μανόλο γράφει στα αγγλικά «Πήρα ολυμπιακό μετάλλιο».

https://www.instagram.com/p/C-Tux6xIApP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή