Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώνει τον Εμμανουήλ Καραλή

Το βράδυ της Δευτέρας ο Εμμανουήλ Καραλής, με μία εκπληκτική εμφάνιση, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, φέρνοντας στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο από το Παρίσι

Εμμανουήλ Καραλής, Στέφανος Τσιτσιπάς
Eurokinissi
1'

Τα συγχαρητήριά του στον Εμμανουήλ Καραλή, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έδωσε μέσω Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Εμμανουήλ Καραλής, με μία εκπληκτική εμφάνιση, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, φέρνοντας στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο από το Παρίσι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, μιλώντας συγκινημένος στα Μέσα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ανέφερε ότι ακόμη δεν είχε συνειδητοποιήσει αυτό που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε στα βιώματά του, που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον θρίαμβο του Εμμανουήλ Καραλή

Τις τελευταίες ώρες, τα social media πλημμύρισαν με αποθεωτικά σχόλια για τον «Μανόλο», με τους χρήστες του Διαδικτύου να τον συγχαίρουν για την τεράστια επιτυχία του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποθέωσε τον Εμμανουήλ Καραλή σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «ανέβασε» μία φωτογραφία του Εμμανουήλ Καραλή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του «Απόδειξη της αριστείας σου! Πηγή έμπνευσης για όλους εμάς! Ο Θεός να σε ευλογεί».

emmanouil-karalis-olibiakoi-agones.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή