Ολυμπιακοί Αγώνες: Η γλυκιά συνομιλία του Καραλή - Ντουπλάντις - Η υποδοχή του στο ολυμπιακό χωριό

«Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς» λέει ο ιπτάμενος «Μανόλο»

Ο Εμμανουήλ Καραλής από το βράδυ της Δευτέρας πανηγυρίζει τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς κατάκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, αφού έφτασε τα 5,90 μέτρα και έγινε Ολυμπιονίκης.

Ο ιπτάμενος «Μανόλο» αποθεώθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, ενώ ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πολύ όμορφη συνομιλία με τον ανταγωνιστή του, Άρμαντ Ντουπλάντις, με τον Σουηδό χρυσό ολυμπιονίκη να του λέει «Τα άλματά σου φαίνονται εξαιρετικά. Πάμε να ανέβουμε σε εκείνο το βάθρο».

Η συνομιλία του Μανόλο με τον Σουηδό Ολυμπιονίκη

Instagram @manolo

Δείτε την υποδοχή του στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο Εμμανούλ Καραλής δήλωσε: «Πρώτη φορά δίνω τόσες συνεντεύξεις. Με κούρασαν περισσότερο από τον αγώνα. Όταν όμως είσαι ολυμπιονίκης... Δεν το έχω πιστέψει. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί μίλησα σε πάρα πολλά Μέσα. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, είναι κάτι που άξιζα και το να το καταφέρνω είναι κάτι ονειρικό.

Όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι λίγο κάπως, θες λίγες μέρες για να το συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς. Ήρθε ο Λευτέρης Πετρούνιας να με δει, ήταν πολύ σημαντικό να βλέπω ένα είδωλο να με παρακολουθεί. Ήταν η οικογένειά μου, αγκαλιές, φιλιά… Ήταν κάτι που θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή».