Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στο Twitter μετά το χρυσό στο Παρίσι – «Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος;»

«Φρενίτιδα» για το «χρυσό» παιδί του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.
AP.

Σε ακόμη μία παράσταση, άλλη μία «μυθική» εμφάνιση, ο Μίλτος Τεντόγλου «έγραψε» ιστορία εχθές (06/08), με την κατάκτηση του δεύτερου σερί χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου του.

Ο Έλληνας άλτης, με καλύτερο άλμα στα 8.48 μέτρα, κατέκτησε το δεύτερο σερί χρυσό στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και έγινε ο δεύτερος μετά τον σπουδαίο Καρλ Λιούις που το καταφέρνει (ο Λιούις έχει τέσσερα σερί χρυσά την περίοδο 1984 – 1996).

Τα Γρεβενά πήραν «φωτιά», μεταφέροντας όλη τους τη θετική ενέργεια, φθάνοντας έως το Παρίσι. Μικροί και μεγάλοι στην κεντρική πλατεία της πόλης ζητωκραύγασαν και γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η θεία του Μίλτου Τεντόγλου, Βάσω Παπαδημητρίου, η οποία παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία τον αγώνα και περίμενε συγκρατημένη τη νίκη του Μίλτου.

Χαμός και στα κοινωνικά δίκτυα για τον «Θεό» του μήκους

Το Facebook και το Twitter κινούνται στον αστερισμό του Μίλτου Τεντόγλου, με χρήστες των κοινωνικών δικτύων να κάνουν λόγο για «έναν από τους κορυφαίους που έχει γεννήσει ποτέ αυτή η χώρα. Το όνομά του γράφτηκε στην ιστορία».

«Τι έκανες στο Παρίσι, Τεντόγλου; Θραύση», έγραψε άλλος χρήστης. «Τι να του πεις αυτού του παιδιού. Μία κατηγορία μόνος του. Το χρυσό είναι λίγο», είπε άλλος.

Σχετικές ειδήσεις