Κάρλος Γιούλο: Ο… οικογενειακός εφιάλτης πίσω από τον απόλυτο θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η επιτυχία του νεαρού αθλητή της γυμναστικής από τις Φιλιππίνες, Κάρλος Γιούλο, έχει επισκιαστεί από τη «διαμάχη» μεταξύ εκείνου και της μητέρας του, τόσο για τις αμοιβές του, όσο και για τα… μάτια της συντρόφου του.

Κάρλος Γιούλο: Ο… οικογενειακός εφιάλτης πίσω από τον απόλυτο θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
2'

Ιστορία έχει «γράψει» ο Φιλιππινέζος πρωταθλητής της γυμναστικής, Κάρλος Γιούλο, αφού έφθασε στην κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στην Ολυμπιάδα του Παρισιού, στις ασκήσεις εδάφους και το άλμα.

Ωστόσο, η κόντρα του με τη μητέρα του, Αντζέλικα Ποκίζ – Γιούλο, δεν τον έχει αφήσει σίγουρα να χαρεί στο έπακρο αυτές τις επιτυχίες, αλλά και τα… δώρα που τις συνοδεύουν.

Στο επίκεντρο της διαφωνίας βρίσκεται τόσο ο τρόπος με τον οποίο εκείνη διαχειριζόταν τα χρήματα του γιου της, όσο και το γεγονός πως δεν εγκρίνει την κοπέλα του, η οποία είναι δημιουργός περιεχομένου στο TikTok.

Ο κατάλογος όσων έχει κερδίσει ο Γιούλο για τη διπλή του επιτυχία είναι… ατελείωτος. Καταρχάς έχει εξασφαλίσει μπόνους ύψους 20 εκατ. πέσο από την κυβέρνηση (περίπου 320.000 ευρώ) από 10 εκατ. πέσο για κάθε χρυσό, ένα μετάλλιο του Κογκρέσου, μία πανάκριβη και πλήρως επιπλωμένη κατοικία στην πόλη Ταγκουίγκ, εφ’ όρου ζωής δωρεάν γεύματα (ράμεν, ψητό κοτόπουλο και μακαρόνια με τυρί) από διάφορες αλυσίδες εστιατορίων, δωρεάν ένα σετ προβολέων ομίχλης για το αυτοκίνητό του και θήκες τηλεφώνου για όλη τη ζωή του.

Επιπλέον, κέρδισε συμβόλαιο για να διαφημίσει κλινική ομορφιάς, ενώ, η Μανίλα έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει εορταστικές εκδηλώσεις εν όψει της επιστροφής του.

Όμως, στιγμές μετά το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο, «έσκασε» σαν βόμβα μία συνέντευξη της μητέρας του, η οποία ισχυρίσθηκε πως δεν κακοδιαχειρίστηκε τα χρήματα του γιου της και στην πραγματικότητα, τα είχε καταθέσει σε τράπεζα, στη Μανίλα.

Την 6η Αυγούστου, ο αθλητής δημοσίευσε βίντεο στο TikTok, ρωτώντας τη μητέρα του πού πήγαν τα χρήματα του προηγούμενου βραβείου επειδή «δεν τα έλαβα ποτέ», όπως είπε.

Ακόμη, έσπευσε να πει ότι η σύντροφός του δεν είναι «red flag» και ότι η μητέρα του είχε κρίνει τη γυναίκα λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και της φιλελεύθερης ανατροφής της, στην Αυστραλία.

«Το μήνυμά μου σε εσένα, μαμά, είναι ελπίζω να θεραπευτείς και να προχωρήσεις. Σε έχω συγχωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Προσεύχομαι να είσαι πάντα σώα και αβλαβής», είπε ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή