Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολυμπιονίκης δείχνει πως έχει γίνει το χάλκινο μετάλλιό του μετά από μία βδομάδα

«Μάλλον δεν είναι καλή η ποιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης σε ανάρτησή του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολυμπιονίκης δείχνει πως έχει γίνει το χάλκινο μετάλλιό του μετά από μία βδομάδα
1'

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, όταν κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η 29η Ιουλίου του 2024 είναι η μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του ο Nyjah Huston.

Μια εβδομάδα μετά, ωστόσο, το όνειρό του δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για την ακρίβεια το μετάλλιό του μοιάζει αρκετά κατεστραμμένο, με αποτέλεσμα ένας θαυμαστής του να του γράψει στα social media «φίλε, μοιάζει λες και το κέρδισες το 1982»!

Ο Nyjah Huston «ανέβασε» ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει την κατάσταση του μεταλλίου του και, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral. «Όταν το παίρνεις είναι ολοκαίνουργιο. Αλλά μετά από μια εβδομάδα που το φόρεσα και το άφησα ορισμένους φίλους μου να το βάλουν, δείχνει να χαλάει» είπε στο βίντεό του ο 29χρονος αθλητής των ΗΠΑ και συνέχισε ζουμάρωντας τον φακό πάνω στο μετάλλιο: «Προφανώς δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα όσο πιστεύετε».

metallio.jpg

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα χάλκινα μετάλλια στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ζυγίζουν 455 γραμμάρια, είναι κατασκευασμένα από χαλκό, ψευδάργυρο και σίδηρο, εννοείται ότι κι αυτά έχουν μέσα τους μέταλλο από τον Πύργο του Άιφελ και η αξία του εκτιμάται στα 12 ευρώ.

«Αυτό το μετάλλιο μοιάζει λες και πήγε και ήρθε από τον πόλεμο» κατέληξε στο βίντεό του ο κάπως απογοητευμένος Nyjah Huston.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή