Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τελικός της Ελίνας Τζένγκο - Οι ελληνικές συμμετοχές της 15ης ημέρας στο Παρίσι

Η ελληνική αποστολή την 15η και προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στη γαλλική πρωτεύτουσα θα εκπροσωπηθεί σε τρία αθλήματα, τον στίβο, την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο

Ελίνα Τζένγκο
1'

Ο Νταουρέν Κουργκλίεφ ανέβηκε χθες στο βάθρο στα 86 κιλά της πάλης και χάρισε στην Ελλάδα το 8ο μετάλλιό της στο Παρίσι, ενώ σήμερα, Σάββατο, η Ελίνα Τζένγκο που συμμετέχει στον τελικό στον ακοντισμό θα επιδιώξει να κάνει 9 τα μετάλλια για τη χώρα μας.

Η ελληνική αποστολή την 15η και προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στη γαλλική πρωτεύτουσα θα εκπροσωπηθεί σε τρία αθλήματα, τον στίβο, την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο.

Στις 10:00 η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στον τελευταίο αγώνα της στο τουρνουά μονομαχώντας για τις θέσεις 7-8.

Στις 20:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου συνεχίζουν στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το πρόγραμμά τους στο ελεύθερο ντουέτο, μετά το τεχνικό ντουέτο της Παρασκευής οπου έπειτα από την ένσταση της ελληνικής αποστολής πραγματοποίησαν άλμα πέντε θέσεων και από τη 13η ανέβηκαν στην 8η.

Στις 20:40 η Ελίνα Τζένγκο θα διαγωνιστεί στον τελικό του ακοντισμού γυναικών με στόχο μία μεγάλη επίδοση, κοντά στο προσωπικό της ρεκόρ (68,81μ.), που θα τη φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα μετάλλια. Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με βολή στα 63,22μ. κατάφερε με την τρίτη της προσπάθεια να πάρει απευθείας την πρόκριση στον τελικό του ακοντίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή