Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υποδοχή του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στο Ολυμπιακό χωριό μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο Κουρουγκλίεφ έγινε ο πρώτος παλαιστής της χώρας μας που ανεβαίνει σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τον Αρτιόμ Κιουρεγκιάν το 2004

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υποδοχή του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στο Ολυμπιακό χωριό μετά το χάλκινο μετάλλιο
1'

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ γνώρισε την αποθέωση όταν έφτασε στο Ολυμπιακό Χωριό από τα μέλη της ελληνικής αποστολής μετά τον συγκλονιστικό του αγώνα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα της πάλης ανδρών.

Το 8ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου από τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ δεν γινόταν να μην πανηγυριστεί από την Team Hellas, με τα μέλη της αποστολής να υποδέχονται με πυρσούς και χειροκροτήματα τον 32χρονο παλαιστή, ο οποίος κατάφερε να δώσει άλλο ένα μετάλλιο στη χώρα μας.

Μάλιστα ο Κουρουγκλίεφ έγινε ο πρώτος παλαιστής της χώρας μας που ανεβαίνει σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τον Αρτιόμ Κιουρεγκιάν το 2004.

Αυτό ήταν το 8ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας προηγηθεί οι Τεντόγλου (χρυσό στο άλμα εις μήκος), Χρήστου (αργυρό στην κολύμβηση), Καραλής (χάλκινο στο άλμα επί κοντώ), Πετρούνιας (χάλκινο στους κρίκους), Τσελίδης (χάλκινο στο τζούντο), Κοντού-Φίτσιου (χάλκινο στην κωπηλασία) και Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής (χάλκινο στην κωπηλασία) και φυσικά Κουρουγκλίεφ (χάλκινο στην ελεύθερη πάλη).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή