Αλίσια Νιούμαν: Για ποιο λόγο έκανε twerking - «Δεν ήθελα να διαφημίσω το OnlyFans μου»

Η Καναδή αθλήτρια Αλίσια Νιούμαν έγινε viral για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Αλίσια Νιούμαν: Για ποιο λόγο έκανε twerking - «Δεν ήθελα να διαφημίσω το OnlyFans μου»
3'

Η Αλίσια Νιούμαν ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με την προσπάθειά της τον τελικό του αγωνίσματος.

Ωστόσο, η αθλήτρια από τον Καναδά έγινε viral για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει το κορυφαίο άλμα της, αφού έκανε twerking μέσα στο Stade de France, με την ίδια να εξηγεί ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση διαφήμιση για την σελίδα της στο OnlyFans, αλλά ένα πείραγμα στους προπονητές της, ένα εσωτερικό αστείο.

Η Νιούμαν πήδηξε στα 4,85 μέτρα κατακτώντας την τρίτη θέση στο Παρίσι και δήλωσε ότι ήθελε να... τρομάξει τους αυστηρούς προπονητές της που την βοήθησαν για να γίνει Ολυμπιονίκης.

Μιλώντας στο CBS Sports, η αθλήτρια δήλωσε ότι «Πάντα τραυματίζομαι και πάντα επιστρέφω πιο δυνατή, οπότε είπα ότι θα τρομάξω τους προπονητές μου, γιατί θέλω να χαλαρώσουν λίγο», προσθέτοντας: «Σκέφτηκα να προσποιηθώ έναν τραυματισμό και να χορέψω μετά».

Όταν η 30χρονη Καναδή άλτρια άρχισε να κουνάει τα οπίσθιά της με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν εάν προσπαθούσε να προωθήσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans ή απλά επέλεξε έναν «ανόητο χορό» για να πανηγυρίσει. «Απλώς συνέβη», δήλωσε η Νιούμαν στο CBS. «Δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω twerk, αλλά να πιάσω τη μέση μου και να χορέψω, έγιναν όλα σε ένα».

Μιλώντας στη Bild για τον λογαριασμό της στο OnlyFans εξήγησε: «αρκετοί έχουν μια στερεότυπη εικόνα όσον αφορά το Only Fans. Δεν μπορώ να αλλάξω τα μυαλά τους. Αλλά αυτή η ιστοσελίδα με έφερε κοντά σε περισσότερους οπαδούς μου από οποιανδήποτε επικοντίστρια. Δεν με νοιάζει τι σκέφονται οι άλλοι. Είμαι αυτή που είμαι και κάνω καλά ό,τι κάνω».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η Νιούμαν που ανεβάζει στην πλατφόρμα και πολλές από τις προπονήσεις της, για όσο διάστημα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς αγώνες έκανε έκπτωση στη συνδρομή, από 11,85 ευρώ στα 6,5 ευρώ.

«Κερδίζω χρήματα με αυτές τις αναρτήσεις. Με κάνουν να έχω εμπιστοσύνη και νιώθω καλά με αυτές» είπε η Νιούμαν.

Για την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Παρισι, η αθλήτρια μίλησε για «σουρεάλ στιγμή».

https://www.instagram.com/p/C-fTzCGoXO8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/C-bVuouyE4I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν κάτι απίστευτο. Όλοι έλεγαν ότι αν θα τα κατάφερνε κάποιος αυτή θα ήμουν εγώ και χαίρομαι που ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους», δήλωσε ως η πρώτη γυναίκα Καναδή αθλήτρια στο επί κοντώ που πήρε μετάλλιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή