Απειλεί με προσφυγή στην FIFA ο Αρσένιεβιτς!

Άσχημα ξεμπερδέματα φαίνεται ότι θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης με τον Αρσένιεβιτς. Η ομάδα της Αρκαδίας είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Σέρβο....

1'

Άσχημα ξεμπερδέματα φαίνεται ότι θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης με τον Αρσένιεβιτς. Η ομάδα της Αρκαδίας είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος όμως «κόπηκε» στις εργομετρικές εξετάσεις που έκανε και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του Αστέρα μαζί του.

Ο Αρσενίεβιτς, όμως είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση και σύμφωνα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του θέλει να προσφύγει στην FIFA και την UEFA.

«Την περασμένη Παρασκευή βγήκαν τα αποτελέσματα των ιατρικών μου εξετάσεων και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά μου. Οι συζητήσεις ήταν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και νόμιζα ότι όλα είχαν διευθετηθεί και ήμουν έτοιμος να υπογράψω», τόνισε αρχικά ο Αρσενίεβιτς και συμπλήρωσε:

«Άρχισαν, όμως, να διαδίδουν φήμες ότι αντιμετώπιζα καρδιακό πρόβλημα και ότι δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο και να δαπανήσουν χρήματα για την μεταγραφή μου, χωρίς να είναι βέβαιοι για την υγεία μου. Έτσι, μου ζήτησαν να παίξω σε ένα φιλικό παιχνίδι, πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Στην ουσία με εκβίασαν».

Ο Σέρβος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να κάνει προσφυγή, για να δικαιωθεί: «Τα πάντα στην υπόθεση είναι υπέρ μου. Εξασφάλισα ένα συμβόλαιο, είμαι υγιής και ευτυχώς μπορώ να αποδείξω ότι βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν πρόκειται να τους συγχωρήσω και είμαι αποφασισμένος να προσφύγω στην FIFA και στην UEFA, προκειμένου να δικαιωθώ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή