Νεκρός ο αστέρας του χόκεϊ Johnny Gaudreau

Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος του NHL 

Νεκρός ο αστέρας του χόκεϊ Johnny Gaudreau
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved
2'

Θρήνος στον κόσμο του Χόκεϊ και συγκεκριμένα του NHL μετά την είδηση του θανάτου του Johnny Gaudreau.

Ο σταρ του Χόκεϊ έκαναν ποδήλατο μαζί με τον αδερφό του όταν ένας οδηγός τζιπ έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους. Μάλιστα πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν πως ο οδηγός του τζιπ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η πολιτειακή αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ λέει στο TMZ ... «Οι τροχονόμοι ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο ατύχημα με μηχανοκίνητο όχημα στις 8:19 μ.μ. στην County Route 551 North. Ο Gaudreau μαζί με τον 29χρονο αδερφό του Matthew οδηγούσαν τα ποδήλατά τους. Ο Sean M. Higgins, ένας 43χρονος άνδρας από το Woodstown, N.J., ταξίδευε βόρεια στην CR 551 με ένα Jeep Grand Cherokee πίσω από ένα σεντάν και ένα SUV».

«Ο Higgins προσπάθησε να προσπεράσει το πιο αργά κινούμενο σεντάν και το SUV, εισήλθε στις λωρίδες κυκλοφορίας προς τα νότια, προσπέρασε το πιο αργά κινούμενο σεντάν και προσπάθησε να ξαναμπεί στις λωρίδες κυκλοφορίας προς τα βόρεια, όταν το SUV μπροστά από τον Higgins κινήθηκε προς τη μέση του οδοστρώματος, χωρίζοντας τη βόρεια και τη νότια λωρίδα κυκλοφορίας για να προσπεράσει με ασφάλεια τους δύο ποδηλάτες που ταξίδευαν βόρεια στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος. Στη συνέχεια, ο Higgins προσπάθησε να προσπεράσει το SUV στα δεξιά και χτύπησε τους δύο ποδηλάτες στο πίσω μέρος. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, οι δύο ποδηλάτες υπέστησαν θανάσιμους τραυματισμούς» αναφέρει η πολιτικειακή αστυνομία.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα «Μέσω περαιτέρω έρευνας, ο Higgins θεωρήθηκε ύποπτος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατηγορήθηκε για δύο περιπτώσεις θανάτου και εισήχθη στο σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Salem. Η έρευνα αναφορικά με το δυστύχημα παραμένει ενεργή ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή