Νέο «ξέσπασμα» Τσιτσιπά: Κινείται νομικά ενάντια στον φυσικοθεραπευτή του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κινήθηκε νομικά ενάντια στον φυσικοθεραπευτή του
EPA/CJ GUNTHER

Συνέντευξη στη διάσημη γαλλική εφημερίδα «Equipe», παραχώρησε ο πρώην φυσιοθεραπευτής του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση του αθλητή με τον πατέρα και πρώην προπονητή του.

Να σημειωθεί, ότι ο φυσικοθεραπευτής έδωσε δίκιο στην απόφασή του Στέφανου Τσιτσιπά να διακόψει αυτή τη συνεργασία.

Όπως αποκάλυψε ο Μπιάνκι, ο πατέρας του δεν άφηνε χώρο ούτε για οξυγόνο! Μιλούσε διαρκώς, επενέβαινε σε όλα, μέχρι που είχε αγανακτήσει τους άλλους αθλητές που πλέον δεν ήθελαν να προπονούνται με τον Στέφανο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζερόμ Μπιάνκι.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται ότι ενοχλήθηκε αρκετά , αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Μπιάνκι, αφού πρώτα αρνήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», αναφέρεται σε δήλωση στο Tennis24.

Σχετικές ειδήσεις