"Τα λένε" για μετεγγραφές

Μετεγγραφική σύσκεψη ενόψει στον Παναθηναϊκό, με τους Φερέιρα, Φρέιτας και Αντωνίου να αποφασίζουν για τις κινήσεις του Ιανουαρίου...

Μετεγγραφική σύσκεψη ενόψει στον Παναθηναϊκό, με τους Φερέιρα, Φρέιτας και Αντωνίου να αποφασίζουν για τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Η ανάγκη των «πρασίνων» για ενίσχυση την χειμερινή περίοδο θεωρείται επιβεβλημένη και έτσι ο προπονητής σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και τον διευθυντή ποδοσφαίρου θα πρέπει να αποφασίσουν για τους στόχους που θα «κυνηγήσουν» και θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Οι Αντωνίου και Φρέιτας φέρονται να έχουν προχωρήσει ήδη πολύ κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και περιμένουν το «ΟΚ» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να οριστικοποιήσουν τις μεταγραφές. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, όπως δήλωσε και ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής, μετά το τέλος του ΔΣ της Πέμπτης.

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα αναζητήσουν έναν δεξιό μέσο και έναν box-to-box κεντρικό χαφ, αφού στις δύο αυτές θέσεις έχουν εντοπιστεί οι πιο «χτυπητές» αδυναμίες της ομάδας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, με την συνάντηση των τριών ανδρών να γίνεται το συντομότερο δυνατό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.