Τζορτζ Μπάλντοκ: Αποθέωση για τις δηλώσεις και την ομιλία Μπακασέτα – «Όταν εκφράζεται η ψυχή»

Άπαντες βγάζουν το… καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα για την ομιλία του, πριν την επική νίκη της εθνικής Ελλάδας επί της Αγγλίας και τις δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο χθεσινός (10/10) αγωνιστικός θρίαμβος της Ελλάδας στο «Γουέμπλεϊ» με αντίπαλο την Αγγλία ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πέτυχε μία «μυθική» νίκη με 2-1, ωστόσο, το μυαλό όλων και ειδικά του Τάσου Μπακασέτα, ήταν αλλού. Στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο νωρίς από τη ζωή, το απόγευμα της Τετάρτης.

Όσα είπε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην ανατριχιαστική του ομιλία, αλλά και αυτά που ανέφερε στη συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης, κέρδισαν την καθολική αποδοχή του κόσμου.

Όλος ο κόσμος τον αποθεώνει, τόσο για τα λόγια του στα αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του, όσο και το «κάρφωμα» που έκανε σε όσους δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην μνήμη του «Τζόρτζι».

Χρήστες των κοινωνικών δικτύων έχουν προβεί σε υπάρχουν εκατοντάδες αναρτήσεις, μέσω των οποίων αποθεώνουν τον αρχηγό της εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού. Κάνουν λόγο για «στόφα ηγέτη», ενώ, άλλοι στέλνουν το μήνυμα: «Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ένωσε όλους τους Έλληνες. Όταν εκφράζεται η ψυχή».

Σχετικές ειδήσεις