Σάντος: "Πιο δυνατό το Ισραήλ από την Λετονία"

Ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά του "EURO 2012", ο τεχνικός της Εθνικής Φερνάντο Σάντος παραχώρησε...

Ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά του "EURO 2012", ο τεχνικός της Εθνικής Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο προπονητής της Εθνικής μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα την Τρίτη κόντρα στο Ισραήλ:
"Πρέπει να έχουμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας με στόχο να σκοράρουμε και ταυτόχρονα να είμαστε καλά οργανωμένοι ώστε όταν χάνουμε την μπάλα να μπορέσουμε να την κερδίζουμε ξανά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα για μας".

Για τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, ο Φερνάντο Σάντος, είπε:
"Είναι η συμπαγής άμυνα που έχει κυρίως λόγω των δύο αμυντικών χαφ που δουλεύουν όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα κυριότερα όπλα του αντιπάλου από εκεί και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς".
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προανήγγειλε την παρουσία του Βύντρα αντί του Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Καφές θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή.

Για τις απουσίες που έχει η «γαλανόλευκη», είπε:
"Πιο σημαντική είναι η ομάδα, όχι οι παίκτες. Πάνω απ΄όλα είναι η ομάδα. Θα ήταν καλό να είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν οι αντικαταστάτες τους".

Τέλος, για το νικηφόρο παιχνίδι με τη Λετονία, σχολίασε:
"Μιλήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε καλό παιχνίδι. Με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε καλύτεροι. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Για μένα πιο σημαντικό είναι όσα βλέπω στις προπονήσεις".