Απ. Βέλιος: Τον θέλουν Φούλαμ, Άστον Βίλα και Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και των Φούλαμ, Άστον Βίλα, επιβεβαίωσε...

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και των Φούλαμ, Άστον Βίλα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο μάνατζερ του Απόστολου Βέλιου, Θεόφιλος Καρασαβίδης. Ο ατζέντης του 19χρονου επιθετικού τόνισε ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση από τις προαναφερθείσες ομάδες, όμως το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να αποχωρήσει από τον Ηρακλή ο πελάτης του.

«Υπάρχει έντονη κινητικότητα για το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου. Η Φούλαμ, η Άστον Βίλα και ο Ολυμπιακός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες. Όλες οι ομάδες έχουν άποψη για τον παίκτη και τον έχουν δει να παίζει. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Βέλλιο και το καλοκαίρι χωρίς να γίνει τότε η μεταγραφή, ενδιαφέρεται και τώρα αλλά δεν μας έχει πλησιάσει κανείς μέχρι στιγμής και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», είπε και συνέχισε:

«Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παίζει. Ότι είναι να γίνει, θα ενημερωθεί, θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε μαζί ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του. Το πιο πιθανό είναι να φύγει από τον Γηραιό, αλλά τίποτα δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα αφού περιμένουμε την επίσημη κρούση».