Και η Νιούκαστλ στο… χορό για Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όντας σε εξαιρετική κατάσταση, εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο....

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όντας σε εξαιρετική κατάσταση, εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων και συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της "ouest-france" της Νιούκαστλ.

Όσο για το συγκεκριμένο δημοσίευμα που τον τίτλο του συνοδεύει η λέξη «αποκλειστικό», κάνει λόγο για επιθυμία του Σισέ να φύγει από την Ελλάδα ώστε να δώσει νέα «πνοή» στην καριέρα του.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αντικρούουν το συγκεκριμένο καθώς αναφέρουν ότι οι «καρακάξες» δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Κάρολ στην Τότεναμ και κατ’ επέκταση δεν χρειάζονται ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Από την άλλη τόσο από την πλευρά του ίδιου του παίκτη, όσο και αυτήν της διοίκησης των «πράσινων» υπάρχει εκπεφρασμένη επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Χωρίς «Κάρα» με Άρη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καραγκούνη που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο και έκανε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τον διεθνή μέσο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει την προπόνηση της Παρασκευής ώστε να διαπιστώσει αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στη φτέρνα και η συμμετοχή του για την ώρα είναι αμφίβολη.