«Ερυθρόλευκη» πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ

Νικηφόρα θέλει να ξεκινήσει στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός...

Νικηφόρα θέλει να ξεκινήσει στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σεφ στο ντέρμπι του ομίλου απόψε το βράδυ (ET1 21:45).
Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος αναμένεται να μπουν στο παρκέ του ΣΕΦ οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας παράλληλα μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία του για τη νίκη. Η Ρεάλ από τη μεριά της λογαριάζει πολύ την ποιότητα των Πειραιωτών, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μεγάλου της αστεριού Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος θεωρεί τους περυσινούς δευτεραθλητές Ευρώπης, από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Ο βαθμός ετοιμότητας του Ολυμπιακού σίγουρα δεν είναι και ο πλέον επιθυμητός, αφού εκτός των φιλικών προετοιμασίας, σε Τουρκία και Ελλάδα, οι παίκτες του κόουτς Ίβκοβιτς έχουν δώσει μόλις ένα επίσημο ματς, αυτό στη Λαμία απέναντι στον Πανελλήνιο (85-57) για τον θεσμό του κυπέλλου. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ έχει ήδη συμμετάσχει στο ισπανικό Σούπερ Καπ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε τρία παιχνίδια στη φετινή ACB (μετρώντας μάλιστα ισάριθμες νίκες).

Η προσθήκη επίσης του πρώην NBAer Σέρχιο Ροντρίγκεθ στο ρόστερ, κάνει τη «βασίλισσα» ιδιαίτερα γρήγορη, κάτι που επεσήμανε και ο «Ντούντα», ζητώντας από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα στην άμυνα. Μαζί με τον 24χρονο Ισπανό και οι Γιουλ, Τάκερ και Σουάρεθ, που κάνουν τη Ρεάλ μία φύσειν «επιθετική» ομάδα.