Αλέγκρι: «Η Μίλαν φαβορί για το πρωτάθλημα»

Αποκλειστικά και μόνο από την ίδια τη Μίλαν εξαρτάται η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας...

Αποκλειστικά και μόνο από την ίδια τη Μίλαν εξαρτάται η κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τεχνικός των «ροσονέρι» μιλώντας στη «Corriere dello Sport» τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θέλει ο σύλλογος να έχει την ίδια συγκομιδή βαθμών και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε πως η απόδοση των παικτών του στον ισόπαλο αγώνα με την Ουντινέζε (4-4) ήταν εξαιρετική.

«Οι παίκτες είχαν εξαιρετική απόδοση στον αγώνα με την Ουντινέζε. Έχουμε μαζέψει 40 βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να πάρουμε άλλους τόσους στο δεύτερο μισό», είπε αρχικά ο Αλέγκρι και συμπλήρωσε: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς τώρα. Είναι φυσικό να κοιτάς τις ομάδες γύρω σου αν βρίσκεσαι στην πρώτη θέση. Είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Η Μίλαν βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ιταλίας, έχοντας μέχρι στιγμής 40 βαθμούς και διαφορά τεσσάρων πόντων από τη δεύτερη Νάπολι και έξι από την τρίτη Λάτσιο.