Νταλγκλίς: «Δεν μπορούσα να πω όχι στην Λίβερπουλ»

Ο Κένι Νταλγκλίς επέστρεψε στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ μετά από απουσία 20 χρόνων, αλλά μάλλον μόνο μέχρι ...

Ο Κένι Νταλγκλίς επέστρεψε στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ μετά από απουσία 20 χρόνων, αλλά μάλλον μόνο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περίοδο. Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ θέλουν έναν νεότερο προπονητή για την ομάδα τους, με τους επικρατέστερους υποψήφιους να είναι οι Βίγιας Μπόας, Γιούργκεν Κλοπ και Ντιντιέ Ντεσαμπ, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει στη θέση του ο Νταλγκλίς αν τα πάει πολύ καλά.

Ο 59χρόνος τεχνικός, όμως, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτό το γεγονός και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα η Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα ο Νταλγκλίς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην αίθουσα τροπαίων στο "Άνφιλντ":
«Ήμουν σε διακοπές όταν με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν την θέση του προπονητή και δέχθηκα αμέσως. Δεν υπάρχουν όροι ή ρήτρες, γύρισα για να δουλέψω στο σύλλογο που εγώ και η οικογένειά μου θα χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη για όσα μας έχει προσφέρει. Όταν μου πρόσφεραν την δουλειά δεν υπήρχε περίπτωση να φάνω αγνώμων και να πω όχι».

Σε ερώτηση που έγινε στον Σκωτσέζο προπονητή για τους στόχους του απάντησε:
«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Έχω πει ότι το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τα πάντα και εύχομαι αυτό να φτάνει για να δούμε καλύτερες μέρες στο "Ανφιλντ"».