Χιμένεθ: «Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι»

O Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις που έκανε αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, τόνισε πως...

2'

O Μανόλο Χιμένεθ σε δηλώσεις που έκανε αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, τόνισε πως αυτό, θα είναι το «πρώτο ημίχρονο» ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης θεωρεί ότι η υπόθεση πρόκριση θα παιχτεί στο δεύτερο ματς:
«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό είναι το κύπελλο. Και περισσότερο τώρα που είναι διάρκειας 180 λεπτά. Δεν υπάρχουν οι βαθμοί. Υπάρχει αποκλεισμός. Επιβιώνεις ή πεθαίνεις. Είναι αλήθεια πως οι νίκες σε δυναμώνουν. Είναι το καλύτερο βάλσαμο που γνωρίζω. Δεν χωράει αμφιβολία πως δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Δεν νομίζω πως το αυριανό αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που να καθορίσει την πρόκριση, εκτός αν είναι ένα αποτέλεσμα καταστροφική. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι».

Αναφερόμενος στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, επανέλαβε πως δεν είναι αγχωμένος που μέχρι τώρα δεν έχει αποκτηθεί κάποιος παίκτης:
«Δουλεύουμε και λίγο κόντρα στον χρόνο. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Θα έρθουν εκείνοι που πρέπει να έρθουν. Η αλήθεια είναι πως από τότε που έχω έρθει, τα καλύτερα αποτελέσματα είναι αυτές τις μέρες. Και ήρθαν χωρίς μεταγραφές. Αν έρθουν καλώς να έρθουν. Αλλιώς θα χειριστούμε το υλικό που έχουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Παραδέχθηκε πάντως ο Ισπανός τεχνικός, πως το θέμα Μίτσελ βρίσκεται σε καλό δρόμο: «Το θέμα το χειρίζεται ο κύριος Γκρέταρσον. Νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο", ενώ ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο: "Ήταν και θα είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Θεωρώ πως ο Μπλάνκο δουλεύει καλά και θα ήθελα να μείνει. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και οι δυο πλευρές θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία. Αλλά όταν υπάρχουν συμφέροντα, είναι δύσκολο να φέρεις τις δυο πλευρές σε συμφωνία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή