Διαψεύδει η Τσέλσι για Αγκουέρο

Η Τσέλσι διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση στην Ατλέτικο για την απόκτηση των Αγκουέρο και Γκοντίν....

Η Τσέλσι διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει καταθέσει πρόταση στην Ατλέτικο για την απόκτηση των Αγκουέρο και Γκοντίν.

Ο αντιπρόεδρος της Ατλέτικο, Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ, υποστήριξε πως οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν καταθέσει μια πολύ μεγάλη προσφορά για το δίδυμο η οποία φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αλλά η Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ποτέ δεν σχολιάζουμε μεταγραφικά σενάρια όσο μεγάλα και να είναι», δήλωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου στο Press Association Sport.

Ο Αγκουέρο τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται στο «στόχαστρο» των κορυφαίων ομάδων της ηπείρου ενώ πριν λίγες ώρες είχε ακουστεί το όνομα του ακόμη και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη ο Γκοντίν, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του ως κεντρικός αμυντικός στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής ενώ βρίσκεται στην Ατλέτικο περίπου μισό χρόνο με την προηγούμενη ομάδα του να είναι η Βιγιαρεάλ.

www.onsports.gr