Σχέδια για το καλοκαίρι στο «τριφύλλι»

Τα οικονομικά δεδομένα στην παρούσα χρονική στιγμή για τον Παναθηναϊκό δεν είναι τα...

Τα οικονομικά δεδομένα στην παρούσα χρονική στιγμή για τον Παναθηναϊκό δεν είναι τα επιθυμητά και για τον λόγο αυτόν έχει αποφασιστεί να μην γίνει καμία μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για το καλοκαίρι, όταν και αναμένεται μεταγραφικός οργασμός και για τον λόγο αυτό στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι έτοιμοι από τώρα. Η στροφή στην «ελληνική» αγορά μόνο τυχαία δεν είναι, αφού οι παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν από εκεί έχουν χαμηλότερες απολαβές, ενώ γνωρίζουν και το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Μάτια» στην εγχώρια αγορά

Πιο ψηλά στη λίστα που ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό είναι το δίδυμο Ντουγκλάο-Αμπντούν από την Καβάλα, όπως και ο Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι επίσης μία περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορους τους «πράσινους», όπως και οι υπόλοιποι «μικροί» της Σούπερ Λίγκας. Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα Κουμόρτζι, όσο δεν «κλείνει» σε κάποια ομάδα θα βάζει υποψηφιότητα για το καλοκαίρι, όπως επίσης και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, από τη στιγμή που δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ.

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Αυτοί που βρίσκονται κοντά στην έξοδο είναι οι Φερνάντες, Σίλβα, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία και πιθανόν Δημούτσος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης. Από εκεί και πέρα «παίζεται» του Τζιμπρίλ Σισέ, όπως και των Γκοβού, Σιμάο, Καραγκούνη, Κλέιτον, Μάτος. Αν προκύψουν προτάσεις για Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Κατσουράνη και Σπυρόπουλο θα εξεταστούν, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, όλα θα τελειώσουν οριστικά μετά τα συνεχόμενα ντέρμπι που έχουν να δώσουν οι «πράσινοι», όταν και θα κληθεί ο Έλληνας αμυντικός από τη διοίκηση.