«Πέταξε» για Βαλένθια το «τριφύλλι»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» το πρωί (09:15) για την Ισπανία εν όψει του...

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, «πέταξε» το πρωί (09:15) για την Ισπανία εν όψει του αυριανού αγώνα με την Βαλένθια (21/10, 21:45) στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Ευρωλίγκας του μπάσκετ. «Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από την νίκη και αυτή θα διεκδικήσουμε» δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου πριν την αναχώρηση.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας και πεντάκις πρωταθλητές Ευρώπης, αυτό θα είναι μόλις το δεύτερο επίσημο φετινό παιχνίδι (είχε προηγηθεί αυτό με τον Κολοσσό στη Ρόδο για το Κύπελλο Ελλάδας), ωστόσο, ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η νίκη. Το ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα στην Βαλένθια, ενώ η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή το απόγευμα.

«Η Βαλένθια είναι πιο έτοιμη καθώς έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς που έχουμε μόνο αυτό του Κυπέλλου. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε για να σταματήσουμε τον γρήγορο ρυθμό τους, καθώς παίζουν στον αιφνιδιασμό. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από την νίκη και αυτή θα διεκδικήσουμε» ήταν τα λόγια του Στράτου Περπέρογλου, που ήταν ο μοναδικός παίκτης των «πράσινων» που έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».