Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο «Μαδριγάλ». Ο «δικέφαλος του Βορρά», έβαλε στην άκρη τα προβλήματα ...

Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο «Μαδριγάλ».
Ο «δικέφαλος του Βορρά», έβαλε στην άκρη τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ισχυρή Βιγιαρεάλ. Μια στιγμιαία αδράνεια που είχε η άμυνα του ΠΑΟΚ λίγο έξω από την περιοχή, αποτέλεσε τη μόνη διαφορά που είχε από την Βιγιαρεάλ.
Το γκολ ήρθε στο 38ο λεπτό, ύστερα από μια ωραία έμπνευση του επιθετικού διδύμου της Βιγιαρεάλ. Ο Βαλέρο πάσαρε για τον Ρόσι, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει για τον Ρούμπεν και ο Αργεντινός επιθετικός νίκησε με ωραίο διαγώνιο σουτ τον Κρέσιτς.

Συνοπτικά, άξιζαν καλύτερης τύχης οι παίκτες του Χάβου, αλλά εξακολουθούν να ορίζουν την τύχη τους στο θέμα της πρόκρισης.

Βιγιαρεάλ (Χουάν Κάρλος Γκαρίδο): Ντιέγκο Λόπεζ, Γκονζάλο, Μουσάτσιο, Άνχελ Λόπεζ, Καθόρλα (78' Μοντέρο), Ρούμπεν (82' Άλτιντορ), Κάνι, Καπντεβίλα, Βαλέρο, Σοριάνο, Ρόσι (70' Νιλμάρ)

Στον πάγκο: Κάρλος, Καταλά, Ματίγια, Γκουλόν

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (85' Κουτσιανικούλης), Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Ζουέλα

ΓΗΠΕΔΟ: «Ελ Μαδριγάλ»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάρτσιν Μπόρσκι (Πολωνία)