Άλλαξε σελίδα η Λίβερπουλ!

Ιστορική μέρα η σημερινή για την Λίβερπουλ...

Ιστορική μέρα η σημερινή για την Λίβερπουλ αλλά και τους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο. H ομάδα γύρισε σελίδα κάνοντας τους οπαδούς των «κόκκινων» να πανηγυρίζουν!
Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το διοικητικό συμβούλιο των κόκκινων, οι μετοχές των Αμερικανών Τζορτζ Ζιλέτ και Τομς Χικς θα περάσουν στα χέρια των ιδιοκτητών της ομάδα μπέιζμπολ Boston Red Sox.
Η Λίβερπουλ, τα τελευταία τρία χρόνια έχει πέσει σε απαξίωση καθώς τα χρόνια που κράτησαν τις τύχες της ομάδας, ο Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ κατάφεραν να χρεώσουν τον σύλλογο με το αστρονομικό ποσό των 340 εκ. Ευρώ!.
Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη ημέρα που οι δυο Αμερικανοί πάτησαν το πόδι τους στην Αγγλία και την Λίβερπουλ, κανείς φίλος των reds δεν ήθελε να αναλάβουν τις τύχες της αγαπημένης τους ομάδας.
Πλέον ο εφιάλτης για την ομάδα τελείωσε, αφού η Λίβερπουλ αλλάζει χέρια και τις τύχες της θα πάρουν οι ιδιοκτήτες της αμερικάνικης ομάδας μπέιζμπολ Boston Red Sox.

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ Μάρτιν Μπράουτον δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος:
"Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώσαμε με επιτυχία την διαδικασία πώλησης του συλλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της NESV, η οποία πληρούσε σχεδόν όλα τα κριτήρια που ορίζονται για την εξεύρεση νέου ιδιοκτήτη. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι αυτή του νικητή, κάτι που εφαρμόζεται και στην ομάδα Red Sox.
Συναντηθήκαμε σε Βοστόνη, Λονδίνο και Λίβερπουλ για αρκετό διάστημα και πρέπει να πω πως είναι εντυπωσιασμένος με το όραμα τους για τον σύλλογο.
Με την κατάργηση επιβάρυνσης του χρέους, αυτή η προσφορά μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στις επενδύσεις στην ομάδα. Είμαι στεναχωρημένος μόνο με το γεγονός πως οι πρώην ιδιοκτήτες έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να προχωρήσουμε σε νομικές διαδικασίες προκειμένοι να ολοκληρωθεί η πώληση"