Βίντεο: Αυτούς θέλει από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τους Εγιόνγκ Ενόχ και Τουλανί Σερέρο από τον Άγιαξ και το Onsports αναλύει τους δυο Αφρικανούς μέσους που φαίνεται να έχουν κάνει… κλικ στον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Εγιόνγκ Ενόχ είναι ένας από τους λόγους που ο Γιάννης Αναστασίου το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσε δια ζώσης τους αγώνες της Φούλαμ. Ο 27χρονος Καμερουνέζος είναι δανεικός στην ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη από τον Άγιαξ και ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού ήθελε να τον παρακολουθήσει από κοντά καθώς τον έχει στη μεταγραφική του λίστα. Ο Ενόχ είναι μια πάρα πολύ καλή, αλλά και δύσκολη, περίπτωση για τους «πράσινους», οι οποίοι καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν τις εξελίξεις.

Για να κρατήσει τον Ενόχ η Φούλαμ και να τον αγοράσει θα πρέπει να καταβάλει στον Άγιαξ 3 εκατ. ευρώ όπως προβλέπει η συμφωνία τους, όμως, οι Άγγλοι ως τώρα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση ο Ενόχ θα επιστρέψει στους Ολλανδούς, με τον Παναθηναϊκό να κάνει κίνηση για δανεισμό και να ποντάρει στις διασυνδέσεις του Αναστασίου στον «Αίαντα» για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Τουλανί Σερέρο. Ο 23χρονος ταλαντούχος μέσος δεν έχει θέση βασικού στον Άγιαξ και είναι από τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, με τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται και να έχει αρκετές πιθανότητες να τον αποκτήσει αν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του…

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα βίντεο στο Onsports.gr