Πρωτάθλημα 5Χ5 ΣΦΕΕ: Το... σήκωσε η ΒΙΑΝΕΞ (photos)

Την κατάκτηση του τίτλου στο 5o πρωτάθλημα 5Χ5 του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος πανηγυρίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια για το 2013 μετά την εντυπωσιακή της επικράτηση με 4-2 επί της SANOFI, στο συναρπαστικό τελικό της διοργάνωσης.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι των παικτών των δύο ομάδων γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου και παρακολούθησαν ένα ποδοσφαιρικό θέαμα υψηλού επιπέδου, με την ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ να κερδίσει τις εντυπώσεις και την ουσία, έχοντας για κορυφαίο παίκτη, τον μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ του πρωταθλήματος, Βαγγέλη Μάστορη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Μαζί με τον Μερτζάνη, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του MVP του τελικού, αλλά και της διοργάνωσης γενικότερα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της SANOFI και χάρισαν το βαρύτιμο τρόπαιο στη ΒΙΑΝΕΞ. Οσο για τους ηττημένους του τελικού, έδειξαν σημάδια αντίδρασης, αλλά αρκέστηκαν σε μεμονωμένες ενέργειες του κορυφαίου παίκτη της SANOFI, του Αγγελίδη, καθώς ήταν ολοφάνερη η απουσία από την αναμέτρησ του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Λεμπολάκ.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες της ΒΙΑΝΕΞ να πανηγυρίζουν με... σαμπάνιες την κατάκτηση του τροπαίου, καταχειροκροτούμενοι από φίλους και αντιπάλους, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα για τον Σεπτέμβριο, για να μπουν στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Πηγή: onsports.gr