Σάντος: "Δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες"

Ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε σεμινάριο της τοπικής ΕΠΣ...

1'

Ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις που παραχώρησε σε σεμινάριο της τοπικής ΕΠΣ εξέφρασε την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας δεν θα επηρεαστούν από την υπόθεση με τις κασέτες.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με την Μάλτα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε την τον κίνδυνο που ελλοχεύουν τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς και ότι στόχος της Ελλάδας θα πρέπει να είναι το απόλυτο των νικών.

"Δεν νομίζω να επηρεάζονται, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, εκπροσωπούν την χώρα τους και δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με αυτούς!", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

"Εμείς το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε μόνο την καλή εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου προς τα έξω και όχι το τι κάνουν αυτοί!", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα παιχνίδια με τη Μάλτα, είπε: "Σίγουρα τα παιγνίδια με την Μάλτα είναι πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, όχι ότι και στα υπόλοιπα δεν πρέπει. Αυτά τα παιχνίδια, όμως, είναι που κρύβουν πολλούς κινδύνους αλλά είναι και παιχνίδια που σου δίνουν προκρίσεις. Πρέπει να κάνεις το απόλυτο των βαθμών και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε".

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή