Σαβι-όλα για πάρτη σου

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε… Άγγλος στο ραντεβού του με τα… αστέρια του Champions League, επικρατώντας 3-1 της Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σαβι-όλα για πάρτη σου
1'

Οι Πειραιώτες μόνο... εύκολο έργο δεν είχαν, καθώς οι Πρωταθλητές Βελγίου εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους παίκτες του Μίτσελ, όμως ο Σαβιόλα, με δύο τέρματα (33', 58') έλυσε τον... Γόρδιο Δεσμό της άμυνας της Άντερλεχτ, η οποία με τον Κλίεσταν στο 39' είχε προκαλέσει... χτυποκάρδια στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολών των Κουγιατέ (49'), Ενσακαλά και Προτό (90').

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ντομίνγκεζ στις καθυστερήσεις, με το τρίτο κερδισμένο πέναλτι του Ολυμπιακού και πρώτο εύστοχο, μια και νωρίτερα, Σαβιόλα και Βάις δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Προτό.

Πλέον, ο Ολυμπιακός φιγουράρει στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, καθώς προκρίθηκε ως δεύτερος στον Γ' όμιλο και θα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας (16/12) για να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τους επικεφαλής των ομίλων που πήραν την πρόκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή