Με αλλαγές κόντρα στην Πολωνία

Η εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Πολωνία σε φιλικό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, MEGA) και ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να ανακατέ

Η εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Πολωνία σε φιλικό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, MEGA) και ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να ανακατέψει την τράπουλα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Μάλτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο σε ομιλία του εξήρε το γεγονός η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα νικητή.

Οι διεθνείς είδαν βίντεο από αγώνα των Πολωνών και στην ομιλία του ο Σάντος προς τους παίκτες του, είπε: «Πρόκειται για μία σοβαρή και δυνατή ομάδα που… ψάχνεται εν όψει της τελικής φάσης και ο προπονητής δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα Συνήθως, παίζουν 4-3-3».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, αναφέρθηκε και στη νίκη επί της Μάλτας, λέγοντας στους Έλληνες διεθνείς: «Θέλω να σταθώ περισσότερο στο πάθος και στην πίστη που δείξατε μέχρι τέλους για τη νίκη. Κι αυτό είναι που με ικανοποίησε. Δείξατε χαρακτήρα νικητή. Υπάρχουν, όμως, πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Με ομάδες όπως η Μάλτα πρέπει να ανοίξεις χώρους κι αυτό μπορεί να γίνει με πλαγιοκοπήσεις. Μας περιμένει πολλή δουλειά πάνω σε αυτό».