Μέσι: «Θα έχω ένα σπουδαίο 2014»

Οι τραυματισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ο Αργεντίνος είναι έτοιμος για μία εκπληκτική χρονιά με την Μπαρτσελόνα και την εθνική του ομάδα.

Μέσι: «Θα έχω ένα σπουδαίο 2014»
1'

Μπορεί να έχασε τη «Χρυσή Μπάλα» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί καθόλου. Ήδη μετράει 4 γκολ από την επιστροφή του και σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Perform», είναι έτοιμος για μία σπουδαία χρονιά!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μπόλικη επιθυμία να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο μετά από τόσο διάστημα που έμεινα εκτός.

Είμαι τυχερός γιατί αισθάνομαι καλύτερα σταδιακά και οραματίζομαι μία σπουδαία σεζόν όχι μόνο με τη Μπαρτσελόνα αλλά και την Αργεντινή.

Κάθε χρόνο ξεκινώ με την ίδια νοοτροπία να έχω μία καλή χρονιά. Να συνεχίσω να προοδεύει και να βελτιώνομαι και να βρίσκομαι πάντα στο ίδιο επίπεδο.

Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουμε πολλά σημαντικά πράγματα με τη Μπαρτσελόνα: Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο, και αυτό δεν είναι κίνητρο μόνο για μένα αλλά για όλους μας ώστε να εξελισσόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή