Βάζει μπροστά για να... εκτροχιάσει τη Μπαρτσελόνα!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προετοιμασία του για τη μάχη με τους "μπλαουγκράνα" όπου στόχος είναι η νίκη πρωτιάς στον όμιλο του, στο Top 16.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα των "πράσινων", έφερε ρεπό για τους παίκτες μία μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, αφού τα δύσκολα θα συνεχιστούν στην Ευρωλίγκα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιβράβευσε τη σοβαρότητα των παικτών του στην Ελευσίνα μ' ένα ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν ορεξάτοι στο παρκέ καθώς τους περιμένει πολύ δουλειά.

Σε λίγες ημέρες άλλωστε, ακολουθεί η σημαντική μάχη με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Καταλανούς, ώστε να περάσει στην κορυφή του ομίλου, και να τους... εκτροχιάσει από την πορεία τους αφού παραμένουν αήττητοι στο Τop 16, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες.

Μετά την ξεκούραση το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δουλειά με τέρμα τα... γκάζια. Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) και βίντεο με ανάλυση στα δυνατά αλλά και τα σημεία των "μπλαουγκράνα" που παρουσιάζουν αδυναμίες, κι εκεί θα χτυπήσουν οι "πράσινοι". Ο Πεδουλάκης με τους συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει το πλάνο το οποίο θα τους οδηγήσει στη νίκη αφού πέρασαν πολλές ώρες στο βίντεο μετά την Ελευσίνα παρακολουθώντας τους τελευταίους αγώνες της Μπαρτσελόνα.

Το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει "ακτινογραφία" στη Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας τι πρέπει να προσέξει και τις κινήσεις που κάνει ο Τσάβι Πασκουάλ στην σκακιέρα. Από σήμερα θα πέσει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής και σίγουρα ο Πεδουλάκης θα έχει εκπλήξεις για τους αντιπάλους του. Άπαντες θα δώσουν κανονικά το "παρών" στη διπλή προπόνηση και θα ξεκινήσουν να ανεβάζουν στροφές για να δώσουν ένα καλό μάθημα στους Καταλανούς, έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων τους που ήδη έχουν ξεκινήσει να προμηθεύονται τα εισιτήρια του παιχνιδιού.

Πηγή: onsports.gr