Βούκιτς: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να με κρατήσει»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι, άφησε ο Σέρβος.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου» μίλησε στη Σερβία για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και το δέσιμο με τους φιλάθλους. Ο Βούκιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs» τόνισε πως η ομάδα θέλει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά:

«Όταν κάποιος είναι ντυμένος στα ασπρόμαυρα είναι... εντελώς ασπρόμαυρος. Επικεντρώθηκα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέχασα την Παρτιζάν. Όταν αγαπάς κάτι, τότε το ακολουθείς για πάντα. Χαίρομαι για την Παρτιζάν».

Για τον αγώνα με την Βέροια σχολίασε: «Ναι, προηγηθήκαμε με 3-0, είχαμε περισσότερη ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ισχυρότερες ομάδες στην κατηγορία ισχυρότερη, ως εκ τούτου είχαμε ορισμένα πλεονεκτήματα απέναντι στην ομάδα του Ντόστανιτς και του Σέρβου διεθνή, του Οστοιτς. Ήταν απόλυτα δικαιολογημένο το αποτέλεσμα. Η Βέροια δεν ψάχνει βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στα παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες. Αμφιβάλλω ότι η Βέροια μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ήρθε ο Μάρτενς από την Αλκμάαρ, ένας παίκτης που παίζει στη θέση μου. Προς το παρόν είναι εκτός δράσης. Αποκτήθηκε και ο Ολλανδός Μαντούρο, πρώην παίκτης της Βαλένθια και της Σεβίλλης. Δεν ξέρω αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, γνωρίζει μόνο ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του».

Για την πορεία του «Δικεφάλου»στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει: «Στο πρωτάθλημα είμαστε στη δεύτερη θέση, στο Κύπελλο βρισκόμαστε στα προημιτελικά και τον Φεβρουάριο περιμένουμε τα παιχνίδια εναντίον στην Μπενφίκα».

Για το μέλλον του στην Τούμπα: «Η διοίκηση θέλει να με κρατήσει, λέει ότι έχω ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν και ότι προσαρμόστηκα στο ελληνικό περιβάλλον, μου δείχνουν σεβασμό. Στον ΠΑΟΚ... γοητεύομαι, γίνεται επαγγελματική δουλειά και εκτιμώ πολύ τους οπαδούς της ομάδας, νιώθω ανατριχίλα κάθε φορά που τους βλέπω».