Για την Κέρκυρα μιλάει η FIFA!

Το πολύ καλό ξεκίνημα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, αλλά και του Ντένις Επστάιν ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Ελλάδας και...

1'

Το πολύ καλό ξεκίνημα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, αλλά και του Ντένις Επστάιν ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Ελλάδας και έγινε ολόκληρο θέμα στην ιστοσελίδα της FIFA.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποθέωσε σήμερα την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ για την παρουσία της στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Το κείμενο αναφέρει αρχικά:
«Εχουν περάσει μόλις επτά αγωνιστικές, αλλά υπάρχει ένα κλαμπ το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται ως συνήθως στις τρεις πρώτες θέσεις. Τέταρτη είναι η όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό Κέρκυρα, η οποία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα αν και νεοφώτιστη.»

Και συνεχίζει λέγοντας:
«Ένας από τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη ομάδα γνωρίζει τέτοια επιτυχία είναι ο Ντένις Επστάιν. Ο γεννημένος στην Κολωνία ακραίος χαφ βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μαζί με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ρέφικ Τζιμπούρ και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματά του. Δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Στο μεσοδιάστημα βέβαια, ο Γερμανός μπορεί να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του και να διασκεδάζει σημειώνοντας γκολ. Η Κέρκυρα πάντως σίγουρα το διασκεδάζει.»

Στο όμορφο νησί των Επτανήσων έχουν πλέον και έναν ακόμα λόγο για να είναι υπερήφανοι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή