«Κηδεία» στο «Καμπ Νου», 3-2 η Βαλένθια! (video)

Την πρώτη της ήττα ύστερα από 25 συνεχόμενες νίκες στο «Καμπ Νου» γνώρισε η Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια να θριαμβεύει με 3-2!

«Κηδεία» στο «Καμπ Νου», 3-2 η Βαλένθια! (video)
1'

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Βαλένθια στο «Καμπ Νου» όπου φιλοξενήθηκε από την Μπαρτσελόνα για να επικρατήσει 3-2 και να δείξει πως μπορεί να έχει ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για πρώτη φορά ύστερα από 25 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα χάνοντας σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο 7' ο Σάντσες με εντυπωσιακό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» για να έρθει η ισοφάριση από τον Παρέχο στο 44'. Η ανατροπή έγινε στο 48' με εντυπωσιακή κεφαλιά του Πιάτι.

Η απάντηση ήρθε άμεσα, καθώς στο 54' οι γηπεδούχοι κέρδισαν αυστηρό πέναλτι με τον Μέσι να ισοφαρίζει σε 2-2. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Αλκασέρ έκανε το 3-2 για τις «νυχτερίδες» δίνοντάς τους τη νίκη.

Ο Άλμπα στο 84' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και έτσι οι γηπεδούχοι έχασαν κάθε ελπίδα για την ανατροπή.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Τσάβι (65΄Ινιέστα), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (77' Τέγιο), Σάντσες, Μέσι, Πέδρο.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ, Ρομέου, Φουέγκο, Φεγκουλί, Παρέχο (92' Μίτσελ), Πιάτι (88' Φέντε), Αλκασέρ (74' Βάργκας).

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή