Φούλαμ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει, 2-2 με Γιουνάιτεντ! (video)

Μια από τις μεγαλύτερες... κηδείες της σεζόν έκανε η Φούλαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς «έκλεψε» την ισοπαλία ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 94ο λεπτό

Στάθηκε στο ύψος της σε μια από τις δυνατότερες έδρες της Ευρώπης, ως ουραγός κοίταξε στα μάτια την Πρωταθλήτρια Αγγλίας και παρότι είδε το όνειρό της να συντρίβεται η Φούλαμ κατάφερε να «κλέψει» την ισοπαλία από το «Ολντ Τράφορντ», ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 94ο λεπτό!

Οι «κότατζερς» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλεύθηκαν την κάκιστη –για ακόμη ένα ματς- αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες και στο 19ο λεπτό προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Σίντγουελ.

Η ομάδα του Λονδίνου από εκείνο το σημείο και μετά περιορίστηκε στο 1/4 του γηπέδου, βλέποντας τους «κόκκινους διάβολους» να επιτίθενται κατά κύματα, απωθώντας τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση.

Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «λύγισαν» τελικά και η Γιουνάιτεντ με κοντική προβολή του Φαν Πέρσι έφερε το ματς στα ίσια, για να ολοκληρώσει την ανατροπή της δυο λεπτά αργότερα με τον Κάρικ να κάνει το 2-1!

Ωστόσο, η Φούλαμ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει για το 3-1, φεύγοντας στην αντεπίθεση! Στο 94' ο Ντάρεν Μπεντ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από τρομερή εξ επαφής απόκρουση του Ντε Χέα σε «βολίδα» του Ρίτσαρντσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και χάρισε έναν «χρυσό» βαθμό στη Φούλαμ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (69' Βαλένσια), Εβρά, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Μάτα, Φέτσερ (62' Γιανουζάι), Γιάνγκ (69' Ερνάντες), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Ρίισε, Κβιστ (80' Κόουλ), Χέιτινγκα, Μπερν, Τάνικλιφ (65' Πάρκερ), Σίντγουελ, Τάνκοβιτς (45' Μπεντ), Χόλτμπι, Ρίτσαρντσον.

Πηγή: onsports.gr