Σουηδία: Στις κλήσεις ο Μπεργκ!

Ο Έρικ Χάμρεν ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστιολή της Σουηδίας για το φιλικό με την Τουρκία στις 5 Μάρτιου στη γειτονική χώρα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να είναι στις κλήσεις.

Τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξαργύρωσε ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος είδε το όνομά του στις κλήσεις της Σουηδίας για το φιλικό των Σκανδιναβών απέναντι στην Τουρκία στις 5 Μαρτίου.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με τον Έρικ Χάμρεν να αναφέρει σχετικά: «Τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ελλάδα και σίγουρα άξιζε την κλήση του».

Αναλυτικά η αποστολή της Σουηδίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιόχαν Ντάλιν (Γκεντσλερμπιρλίγκι), Αντρέας Ίσακσον (Κασίμπασα), Καρλ Γιόχαν Γιόνσον (Ναϊμέγκεν).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μίκαελ Άντονσον (Μπολόνια), Πιέρ Μπέγκντσον (Κοπεγχάγη), Ράσμους Μπένγκτσον (Τβέντε), Ζόελ Έκστραντ (Γουότφορντ), Έμιλ Κραφτ (Χέλσινγκμποργκ), Περ Νίλσον (Νυρεμβέργη), Μάρτιν Όλσον (Νόριτς).
ΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Τζίμι Ντουρμάζ (Γκεντσλερμπιρλίγκι), Άλμπιν Έκνταλ (Κάλιαρι), Ράσμους Ελμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιόχαν Ελμάντερ (Νόριτς), Όσκαρ Χίλεμαρκ (Αϊντχόφεν), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Αλεξάντερ Κασάνικλιτς (Φούλαμ), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Μουαμέρ Τάνκοβιτς (Φούλαμ), Όλα Τόιβονεν (Ρεν), Πόντους Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ερκάν Ζένιν (Εσκισεχίρσπορ).

Πηγή: onsports.gr