Ανατροπή με γκολάρες και τίτλος για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ» όπου η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή απέναντι στη Σάντερλαντ επικρατώντας 3-1 με τρομερά γκολ για να κατακτήσει το League Cup Αγγλίας.

Ανατροπή με γκολάρες και τίτλος για Μάντσεστερ Σίτι (video)
2'

Σε κακό δαίμονα είχε εξελιχθεί τη φετινή σεζόν η Σάντερλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο θεσμό του Λιγκ Καπ. Αυτό γιατί στις δύο φορές που συναντήθηκαν στο παρελθόν οι «μαυρόγατες» είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία.

Ο... φόβος των «πολιτών» επιβεβαιώθηκε και στον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» καθώς η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε, με την ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι να ανατρέπει την κατάσταση και να φτάνει στη νίκη με 3-1 και να κατακτήσει τον τίτλο.

Η Σάντερλαντ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και σε αντεπίθεση μόλις στο δέκα ο Μπορίνι με εντυπωσιακό πλασέ έκανε το 1-0 για τους τυπικά φιλοξενούμενους βάζοντας από νωρίς δύσκολα στους «πολίτες».

Παρόλα αυτά, στην επανάληψη η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι μπήκε αποφασισμένη και έφτασε γρήγορα στην ανατροπή. Στο 55' ο Τουρέ με απίστευτο σουτ από τα 30 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μανόνε ισοφαρίζοντας.

Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει και στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από απίστευτη συνεργασία των παικτών της Σίτι, ο Νασρί με εντυπωσιακό σουτ με εξωτερικό φάλτσο, έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα η Σάντερλαντ πίεσε για την ισοφάριση και σε αντεπίθεση στο 90' ο Χέσους Νάβας έκανε το τελικό 3-1 για να δώσει τον τίτλο στη Μάντσεστερ Σίτι με εμφατικό τρόπο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντιλίμον, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Τουρέ, Ντεμικέλις, Κομπανί, Νασρί, Φερναντίνιο, Αγκουέρο (58' Χέσους Νάβας), Τζέκο (87' Νεγρέδο), Σίλβα (77' Χάβι Γκαρσία).
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Κάτερμολ (77' Τζιακερίνι), Ο' Σέι, Μπράουν, Λάρσον (60' Φλέτσερ), Κι, Μπορίνι, Κόλμπακ, Τζόνσον (60' Γκάρντνερ).

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή